Standup presentatietraining

Wil jij ook inspireren en jouw passie delen met de wereld?

Je hebt een verhaal te vertellen maar zoekt nog naar manieren om het meer kracht bij te zetten? Je bent nog onzeker over je stemgebruik en je persoonlijke touch? Dan is dit de ultieme presentatietraining voor jou!

 

Ik heb een prachtig verhaal te vertellen maar hoe breng ik het over?
Vind je het moeilijk om je stem volume te geven, spreek je monotoon of praat je te snel? Merk je dat de aandacht verslapt tijdens je betoog? Weet je jezelf moeilijk houding te geven? Komt je boodschap niet over? Krijg je mensen moeilijk mee? Wil je meer humor en levendigheid in je verhaal? Wil je dat jouw verhaal impact krijgt? Wil je je verhaal persoonlijker maken?

Emotie, passie en verbinding
Alles draait om een persoonlijk verhaal en emotie. We luisteren graag naar iemand die zichzelf is, een bijzonder verhaal heeft en de wereld daarbij ook iets wil geven. Ik geloof in de kracht van de emotie. Emoties hebben impact en blijven hangen in het geheugen van de luisteraar. Als we geraakt worden door een verhaal onthouden we het beter, raken we betrokken en zijn we bereid om te investeren in een idee of product.

Je persoonlijke uitstraling vergroten op een manier die uniek is voor jouw persoon.
Bij mijn coaching stem ik af op jouw individuele kracht en kwaliteiten. Het is coaching op maat. Persoonlijke groei, verdieping en bewustwording over je performance staan centraal.

Wat ik je met mijn expertise als standup diva kan bieden
– Je innerlijke drijfveer helder krijgen.
– Je verhaal aanscherpen en zo verwoorden dat het beklijft.
– Goede houding, adem en stemgebruik.
– Emotie inzetten om de toehoorder aan je te binden.
– Tips over timing, expressie en spanningsopbouw.
– Interacteren met je publiek.

Hoe ik als standup diva tot een standup presentatie-training kwam?
Als standup diva vertel ik vanuit de rol als standup comedian over opera. In die vorm voel ik me als een vis in het water. Hij past helemaal bij mij. Ik kan er mijn speelsheid in kwijt, ik kan de klassieke zang èn acteren combineren. Maar er kwam nog een heel nieuw wezenlijk aspect bij: de interactie met het publiek. Mijn toehoorders meenemen in mijn passie en die met ze delen. Ik merk dat het maken van connectie met het publiek een cruciale drijfveer in mijn werk is. Ik houd er van om mensen te inspireren en te verbinden. Omdat dit de ingrediënten voor een presentatie met impact zijn ben ik me gaan specialiseren in het trainen van mensen die een inspiratieverhaal/ pitch moeten houden.

Reviews
Mijn insteek spreekt aan en ik raak daarmee direct het gebied van durf en persoonlijke groei. Hieronder een paar reviews:

Erik Weijers: “Grappig hoe een korte sessie iemands gedachtenproces in gang kan zetten. Jouw feedback was hierin bepalend. Als echte introvert, die graag (hardop) nadenkt, heeft het me doen beseffen dat emotie tonen enorm belangrijk is. Dan moet je allereerst toegang hebben tot die emotie natuurlijk! Jij hielp me via oefeningen om daarbij te komen. Ik merkte dat dit in het begin lastig was als ik eens een workshop gaf. Maar in de loop van de maanden heb ik geleerd om toegang te krijgen tot deze emotie”.

Isabelle Langeveld: “Quirine heeft mij ook heel erg geholpen om overtuigender (als een senior!) over te komen door mijn stem en non-verbale gedrag”.

Mogelijkheden en tarieven
Eenmalige boost van twee uur: €295,- ex BTW.
Drie sessies van twee uur: €825,- ex BTW.
Het bijwonen van een presentatie en daar een reflectie op: €350,- ex BTW.

Klik hier om de flyer te downloaden

info@quirinemelssen.nl • +31(0)6 10 05 36 40