Recensies

Radenka Vukovic (manager Corporate Dienst Rijkswaterstaat):
“wat haar van anderen onderscheidt is dat ze meteen de essentie van je verhaal weet te pakken, ze helpt je een goede vorm te kiezen die aanspreekt. Door haar achtergrond is haar benadering een eye-opener”.

Erik Weijers (tekstschrijver): “Grappig hoe een korte sessie iemands gedachteproces in gang kan zetten. Jouw feedback was hierin bepalend. Als echte introvert, die graag (hardop) nadenkt, heeft het me doen beseffen dat emotie tonen enorm belangrijk is. Dan moet je allereerst toegang hebben tot die emotie natuurlijk! Jij hielp me via oefeningen om daarbij te komen. Ik merkte dat dit in het begin lastig was als ik eens een workshop gaf. Maar in de loop van de maanden heb ik geleerd om toegang te krijgen tot deze emotie”.

Isabelle Langeveld (Learning Design Specialist Thieme Meulenhoff): “Quirine heeft mij ook heel erg geholpen om overtuigender (als een senior!) over te komen door mijn stem en non-verbale gedrag”.

Robin Keeris (businesscoaching/founder People Like Us): “Quirine is een hele fijne presentatie-coach. Zij gebruikt haar unieke achtergrond van stand-up theater en conservatorium zang om mensen te helpen een duidelijk en krachtig verhaal neer te zetten. Ze leert je gebruik te maken van de ruimte, je stem en vooral je eigen persoonlijkheid. Ze prikt door moeilijke termen en vage verhalen heen en laat je tot de kern komen van wat je wilt vertellen en wat jou bijzonder maakt. Ze kijkt hierbij zowel in detail naar de tekst als naar hoe je het vertelt en hoe je er staat. En ook niet onbelangrijk, ze is een fijn een gezellig mens, waardoor het leuk en ontspannen is om met haar aan de slag te zijn. Aanrader dus!”