Zie jezelf staan

Een meerdaagse workshop ‘bezinning, reflectie, groeien, pitchen’.
Bij ZIE JEZELF STAAN ga je opzoek naar je persoonlijke kracht, je drijfveren, kwaliteiten, en talenten. Waar sta je nu in je leven. Hoe wil je dat leven vormgeven. Wat zijn je waarden en wat wil je de wereld graag geven. ZIE JEZELF STAAN eindigt met een korte presentatie (pitch) van jezelf die je gedurende verschillende stappen in je onderzoek opbouwt.

Je gaat daar letterlijk staan en spreekt je uit.
Middels oefeningen met stem, expressie, interactie en schrijfopdrachten maak je je pitch steeds completer. Je ontvangt feedback qua inhoud, stem en expressie. De pitch is belangrijk omdat die bekrachtigt waar je nu voor staat. Door het uitspreken wordt het meer waar en versterk je het veranderingsproces.
We werken met een kleine groep van maximaal 8 personen waarbij openheid, veiligheid en vertrouwen voorop staan. Naast je eigen proces volg je ook het proces van de anderen. Je kunt elkaar helpen en inspireren zodat je daadwerkelijk een stap kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ZIE JEZELF staan ook in een persoonlijk traject volgen.

Quirine Melssen (coach)
Vanuit mijn expertise als (klassiek) zangeres en performer heb ik een presentatie-coaching ontwikkeld waarbij ik met name mensen coach die een pitch of inspiratieverhaal gaan houden. Je geeft een presentatie meer kracht door hem te koppelen aan je persoonlijke drijfveren. Daarom zijn dan vragen als ‘waarom wil ik dit vertellen’, ‘waarom houd me dit zo bezig?’, ‘wat heb ik te bieden?’ interessant. Ik vind het leuk om samen de antwoorden te vinden en je te helpen

ZIE JIJ JEZELF AL STAAN?
Vragen: info@quirinemelssen.nl

In samenwerking met Travel Women speciaal voor vrouwen:
23 t/m 25 november in Maarn klik hier