Zie jezelf staan

Vanuit mijn expertise als performer en klassiek zangeres heb ik ‘zie jezelf staan’ ontwikkeld.                        Hierbij help ik je een sterke pitch over jezelf te maken.                                                                                      Expressie, emotie en contact maken met het publiek zijn een aantal ingrediënten.

Een saaie pitch levendig maken is goed aan mij besteed!

WAT?

Je krijgt een krachtige en inspirerende pitch door je verhaal te koppelen aan je persoonlijke drijfveren. Daarom zijn vragen als: ‘wat is er zo bijzonder aan mij/mijn bedrijf’, ‘wat heb ik te bieden?’ en ‘waarom moet de wereld dit weten?’ interessant.

HOE?

In vier sessies neem ik je bij de hand en help je een krachtige pitch te ontwikkelen èn uit te voeren. Volgens een stappenplan werk je naar een kort en krachtig verhaal. Ik coach je vervolgens ook bij de presentatie van dat verhaal.  Naast houding, adem en stemgebruik leer ik je expressie en emotie in te zetten. Ook hoe je contact maakt met je publiek. Kortom: Hoe je mensen van begin tot einde geboeid houdt en energie geeft!

VOOR WIE?

Deze coaching is geschikt voor ondernemers en met name starters. De pitch maakt helder waar je voor staat en is tevens goed te gebruiken bij het werven van investeerders en potentiële opdrachtgevers. De kracht en uniciteit van deze coaching is dat je wordt gecoacht op vorm èn op inhoud.

Ik houd van intens, bruisend, lachen en veel resultaat in korte tijd. 

Graag coach ik mensen met een missie. Mensen die net als ik de wereld wat mooier, leuker en beter willen maken!

ZIE JIJ JEZELF AL STAAN?