Reveal

WAT HOUDT HET REVEAL CONNECTIE CONCERT IN?

 “Muziek is zo krachtig en helend. Die kracht wil ik inzetten om zachtheid teweeg te brengen”

Bij de connectie-concerten creëer ik een gevoel van thuis en verbondenheid door een concert waarbij ik mijn persoonlijke gevoelens en ideeën deel. Daardoor ontstaat er een band tussen mij en het publiek maar eventueel ook tussen het publiek onderling. REVEAL bestaat uit Engelstalige ballads waarbij persoonlijke en uiteenlopende thema’s aan bod komen.

WAAROM IS DIT OPTREDEN ANDERS DAN ANDERE CONCERTEN?

Bij het Connectie Concert stel ik mezelf open en kwetsbaar op en ga hiermee een gelijkwaardige band aan met de toeschouwer.

WAAROM CONNECTIE CONCERTEN?

Bij mijn vorige voorstelling “Vannacht naar Dag” ontdekte ik de waarde van het delen van een persoonlijk verhaal. Met name het helende effect en de verbindende werking. Tenslotte zijn we allemaal mens en zijn gevoelens universeel.

Ik mis vaak in de omgang tussen verschillende mensen/groepen het daadwerkelijk openstaan voor de ander. Dat is niet altijd een kwestie van niet willen. Je moet daarvoor ook een situatie hebben waarbij je de ruimte voelt om je open te stellen.

“Ik denk dat er minder conflicten in de wereld zouden zijn als we daadwerkelijk voor elkaar open zouden staan en ons willen verdiepen in de ander”

HOE ZIJN DE LIEDEREN VAN HET ALBUM REVEAL ONTSTAAN?

De liederen die ik gecomponeerd heb zijn het resultaat van momenten uit mijn leven waar ik in de knoop zat met iets of nadacht over een thema dat me bezighield. De liederen zijn een antwoord daarop en hebben bijgedragen aan een oplossing. Ze zijn een ideaal uitgangspunt om verder over door te praten en elkaar beter te leren kennen. Ik hoop met de muziek in het hart te raken en tot troost te zijn maar ook te in inspireren en wellicht anderen op nieuwe gedachten te brengen.

CONNECTIE CONCERTEN EN NIEUWKOMERS

Momenteel is er een speciaal concept voor de connectie tussen Nieuwkomers en de al bestaande Nederlandse inwoners. Dit is voortgekomen uit het REVEAL Connectie Concert. Daar gaan we nog meer in op het creëren van vriendschap. Hierbij zing ik een (ander!) programma met uiteenlopende (klassieke) liederen. Ook met o.a. Arabische en Oekraïense liederen.  Na afloop en tijdens het concert is er een gesprek waarbij iedereen elkaar beter kan leren kennen. Zie het kopje Q&Q.

Bij REVEAL komen twee verschillende werelden bij elkaar; de klassieke en de lichte muziek. Dat is een muzikale metafoor voor connectie.

Quirine Melssen: zang en piano

Martin Alvarez:    cello

Spotify  shorturl.at/ahitu
Apple Music: shorturl.at/puyFH 


De CD is vanaf nu te bestellen!. Stuur een email naar: info@quirinemelssen.nl

CD kost €20,- exclusief verzendkosten €5,-. ( ook voor meerdere CD’s).
De audio links kosten €15,- en worden per mail gestuurd.
 
De lyrics van de CD vind je hier. Onderstaand is het lied REVEAL te beluisteren