Reveal

Reveal Connectie Concerten

Om connectie te maken en mensen de veiligheid te geven om zich open te stellen is het belangrijk om een gevoel van thuis te creëren. Een plek waar iedereen zich welkom voelt  en waar je ook alleen heen kunt gaan. Een plek waar je je prettig voelt en waar er aandacht en respect is voor jou.

 “Muziek is zo krachtig en helend. Die kracht wil ik inzetten om zachtheid teweeg te brengen”
Bij de connectie-concerten willen we zo’n situatie creëren door een interactief concert waarbij er gedeeld wordt over persoonlijke gevoelens en ideeën waardoor er een band ontstaat tussen Quirine en het publiek maar ook tussen het publiek onderling. REVEAL bestaat uit 12 Engelstalige ballads waarbij persoonlijke en uiteenlopende thema’s aan bod komen. De liederen die Quirine Melssen gecomponeerd heeft zijn het resultaat van 12 momenten uit haar leven waar ze zich ongelukkig voelde met een situatie of nadacht over een thema dat haar bezig hield. De liederen zijn een antwoord daarop en hebben bijgedragen aan een oplossing. Ze zijn een ideaal uitgangspunt om verder over door te praten en elkaar beter te leren kennen.

Bij REVEAL komen twee verschillende werelden bij elkaar; de klassieke en de lichte muziek. Dat is een muzikale metafoor voor connectie.

Quirine Melssen zingt en speelt de piano en wordt begeleid op cello. De liederen zijn ook op CD verschenen. 


De CD is vanaf nu te bestellen!. Stuur een email naar: info@quirinemelssen.nl

CD kost €20,- exclusief verzendkosten €5,-. ( ook voor meerdere CD’s).
De audio links kosten €15,- en worden per mail gestuurd.
De lyrics van de CD vind je hier. Onderstaand is het lied REVEAL te beluisteren